Opleidingsplatform ACS trainingen

14 Okt 2016

Sinds enkele jaren voeren wij bij een aantal vervoersorganisaties succesvol, de opleidingen voor de verplichte nascholing “code 95” uit.

Met veel genoegen, maken wij u deelgenoot van onze volgende stap:

Wij, Han de Waal en Guus de Jonge, hebben gekozen voor een verdere professionalisering van de opleidingen rond code 95.

Concreet betekent dat, dat wij, bij deze nieuwe stap, Stay Skilled achter ons laten en samen verder gaan in het opleidingsplatform ACS trainingen.

ACS trainingen is het platform waarbij opleidingen gericht zijn op:

de dienstverlening, de sociale veiligheid en het omgaan met stressvolle omstandigheden.

Zij maakt gebruik van opleiders/trainers die in dit platform hun kennis en ervaring delen en richten op de vraag van de klant. Het specialisme van het platform is gecentraliseerd rondom de onderwerpen: Agressie, Communicatie, Stress (ACS) en duurzame inzetbaarheid. Voor dit laatste onderwerp maakt het platform gebruik van de expertise en inzet van Bewegen werkt, een organisatie die duurzame inzetbaarheid bevordert van mensen en organisaties. Het uitgangspunt hierbij is het verbeteren van de leefstijl.

Voor de code 95 opleidingen is ACS trainingen via Management-Sharing CCV gecertificeerd opleider en heeft de volgende opleidingen gecertificeerd:

  • U15-1 sociale veiligheid en omgaan met agressie

2 opleidingsplannen

  • U14-1 sociale en communicatieve vaardigheden

2 opleidingsplannen

  • U19-1 leefstijl

2 opleidingsplannen

Op verzoek van de klant is ACS trainingen in staat om met de partners binnen het platform ook andere code 95 opleidingen (zowel theorie als praktijk) te verzorgen.

Met deze nieuwe stap willen wij de chauffeursopleidingen professioneel laten aansluiten bij de praktijk en de huidige ontwikkelingen.

schermafbeelding-2016-10-13-om-16-23-34

Guus de Jonge & Han de Waal

Contactgegevens

Stationslaan 22
3842 LA Harderwijk

Telefoon: +31 (0) 6 50 51 57 41

info@management-sharing.nl
Download onze vCard