Over Ons

Management-Sharing  een passie en uitdaging van Guus de Jonge en Han de Waal.

Management-Sharing is een samenwerkingsverband, van de senior-adviseurs Han de Waal en Guus de Jonge. Beiden zijn zelfstandig ondernemers met elk een eigen opleidingsbureau, maar brengen hun jarenlange expertise in Management-Sharing bij elkaar.

Guus de Jonge

Guus de Jonge (1949) studeerde aan de Pedagogische Academie en het Conservatorium in Utrecht. Was gedurende zeventien jaar werkzaam in het onderwijs als docent, onderwijsontwikkelaar, counselor, adjunct- en plaatsvervangend directeur. In die periode volgde hij diverse opleidingen met betrekking tot coaching, het opzetten van trainingsprogramma’s en presentatietechnieken. Deze kennis concretiseerde hij in het trainen en coachen van docenten en managers. Van 1989 tot 2002 was Guus, als directeur van trainings- en adviesorganisatie Attempt, vooral werkzaam in procesveranderingen binnen bedrijven, profit- en non-profit organisaties. In 2002 richtte hij zijn eigen onderneming op: Advies- en Trainingsbureau Guus de Jonge. Hij geeft trainingen, advies en coaching en persoonlijke begeleiding aan managers.

Han de Waal

Han de Waal (1954) werkte na diverse technische opleidingen bij verschillende energiebedrijven. Bij het Regionaal Energiebedrijf Gooi en Vechtstreek is hij in verschillende leidinggevende functies werkzaam geweest tot 1996. De ervaring in het leidinggeven aan uitvoerend personeel heeft geresulteerd in de overstap naar een staffunctie als manager opleiding en training bij het streekvervoerbedrijf Midnet. In de periode 1995 tot 1999 was hij er verantwoordelijk voor alle opleidings- en trainingsactiviteiten. In 1999 heeft hij de stap gezet om deze activiteiten te ontplooien vanuit een zelfstandige organisatie (J.H de Waal-Impact B.V.) die zich bezig houdt met onderzoek, advisering, begeleiding, ontwikkeling en het geven van trainingen op het gebied van sociale vaardigheden.

Contactgegevens

Stationslaan 22
3842 LA Harderwijk

Telefoon: +31 (0) 6 50 51 57 41

info@management-sharing.nl
Download onze vCard