Programma’s

The Linking Pin ©

Als manager ben je de verbindende schakel tussen de doelen van een organisatie en haar mensen. Die rol kun je optimaal vervullen als je daarvoor jouw persoonlijke eigenschappen, mogelijkheden en dieperliggende behoeften aanwendt.

Factor E² ©

In het programma factor e2 kijken we naar je persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen en brengen deze in relatie met de eisen van de organisatie.

Mensgericht Leiderschap ©

In dit dynamische programma worden leidinggevenden meegenomen in een ontwikkeltraject die afgestemd is op de persoonlijke verantwoordelijkheid en het maken van keuzes.
Uitgangspunten zijn de persoonskenmerken van leidinggevenden die afgestemd worden op de ontwikkelpunten voor het leidinggeven aan mensen. Het programma bestaat uit 5 met elkaar in verbinding staande modulen.

Ontwikkel assessment ©

PAPI is een praktische en wetenschappelijk bewezen methodiek waarmee we gedrag en voorkeuren in werkstijlen van zowel potentieel toekomstige als bestaande werknemers kunnen beoordelen.
PAPI is een ideaal instrument voor zowel selectie als persoonlijke ontwikkeling van personen. Het bevat een aantal essentiële modules, bijvoorbeeld voor het opstellen van functieprofielen en het genereren van kandidaat-specifieke rapporten en interviewgidsen.

 

Contactgegevens

Stationslaan 22
3842 LA Harderwijk

Telefoon: +31 (0) 6 50 51 57 41

info@management-sharing.nl
Download onze vCard