Factor E² ©

Efficiëntie x effectiviteit

In het programma Factor E2© gaan we naar je persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen kijken en deze in relatie brengen met de eisen van de organisatie. Je onderzoekt je competenties en leert je kwaliteiten meer in te zetten en je mogelijkheden te ontwikkelen. Hierbij nemen we ook je zelfbeeld en innerlijke drijfveren onder de loep.

In de loop van het programma worden relaties gelegd tussen competenties, drijfveren, doelen en functie-eisen van de organisatie.

Werkwijze en leerpunten

Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke profiel in relatie tot je functie als leidinggevende. Vervolgens wordt duidelijk wat de persoonlijke sterke en zwakke punten zijn van je gedragscomponenten (middels de persoonlijkheidstest van Cubiks-PAPI ©). De uitkomsten hiervan leggen we naast de eisen van de organisatie. Hieruit worden conclusies getrokken en deze worden genoteerd in een persoonlijk aandachtsstrategie document (PAS), het logboek waarmee we verder werken.

Verdere leerpunten:

  • intervisievaardigheden
  • feedback geven en ontvangen
  • als casuïstiek: een actueel probleemstelling van de organisatie
  • de uitkomsten van de twee-daagse kunnen gebruikt worden in functioneringsgesprekken.

Voor wie, waarom en hoe (duur)?

Voor leidinggevenden in het lager en middenkader die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten en deze willen richten op het gezamenlijke belang van de organisatie.
Tevens past dit programma in een nieuwe en directe manier van persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden binnen het personeelsbeleid van organisaties.
Maximum aantal deelnemers: 12
Duur: twee dagen, met vooraf een intake en competentietest (Cubiks-Papi ©)
De prijzen voor open inschrijvingen en het in company programma zijn op aanvraag beschikbaar.

Contactgegevens

Stationslaan 22
3842 LA Harderwijk

Telefoon: +31 (0) 6 50 51 57 41

info@management-sharing.nl
Download onze vCard