The Linking Pin ©

Doelen en mensen met elkaar verbinden vanuit je innerlijke drijfveren
The linking pin agreement ©

Als manager ben je de verbindende schakel tussen de doelen van een organisatie en haar mensen. Die rol kun je optimaal vervullen als je daarvoor jouw persoonlijke eigenschappen, mogelijkheden en dieperliggende behoeften aanwendt.

Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma the linking pin agreement © is een vierdaagse reis waarin je samen met reisgenoten en begeleiders jouw innerlijke drijfveren doorgrondt. In een intensief oefenprogramma leer je ze te verbinden aan dat wat de organisatie en haar mensen van jou vragen.

Het programma wordt aangeboden als open inschrijving voor managers en wordt daarnaast ook op maat gemaakt voor organisaties die een nieuwe en directe manier van management development willen introduceren. Per reis nemen 8 tot 10 managers deel. Het vervoer vindt plaats per vliegtuig.

Op de avond van de eerste dag krijgen de deelnemers een warm onthaal en dit wordt voortgezet met een volledige verzorging op een mooie en sfeervolle locatie in de Gascogne. Er zijn verschillende arrangementen en accommodaties mogelijk. Hierbij hoeven de totale kosten niet hoger te zijn dan voor een training ‘op de Veluwe’.
De prijzen voor open inschrijvingen en het in company programma zijn op aanvraag beschikbaar.

Een boeiende ontdekkingstocht naar nieuwe mogelijkheden om je rol als linking pin wáár te kunnen maken: bon voyage!

Contactgegevens

Stationslaan 22
3842 LA Harderwijk

Telefoon: +31 (0) 6 50 51 57 41

info@management-sharing.nl
Download onze vCard